Elixír Biobolt

Gyógynövények, gyógyteák

MAMA DROG ÁFONYALEVÉL


Egységár (db):
335,-Ft

Csökkenti a magas vérnyomást (ingadozó vérnyomást) és annak kísérő tüneteit, az ebből eredő fejfájást, szédülést. Sejtregeneráló, immunerősítő hatású.​
 
A cukorbetegség, azaz a diabetes mellitus a metabolikus szindróma (tünetegyüttes) egyik tipikus betegsége. Az anyagcsere működésének hibájából számos betegség jelentkezik: elhízás, a vérzsírok szintjének megemelkedése, cukorbetegség, gyakran kialakul az epekő. Ezek következménye a további betegségek, szövődmények kialakulása: a magas vérnyomás, a szív-és érrendszeri betegségek, ízületi gyulladások, veseelégtelenség, látásproblémák, impotencia.
A cukorbetegség egyelőre nem gyógyítható. Kezelése az inzulin kiválasztást serkentő tablettákkal vagy mesterséges inzulin adagolásával történik.
A cukorbetegség gyógynövényekkel sem gyógyítható. Kiegészítő kezelésként viszont kiváló eredményeket lehet elérni a használatukkal, különösen a kezdődő stádiumban.
 
Fogyasztása: ezt a teát is az orvos által előírt terápia változatlan betartásával, azzal párhuzamosan kell inni. Diétával, megfelelő testmozgással még eredményesebb a használata. 8-as reggeli (éhgyomorra mért) vércukorszintig kétnaponta egy csészével, 8-12 közötti értéknél naponta egy csészével 12 fölötti értéknél napi két csészével közvetlenül étkezések után. Folyamatosan, megszakítás nélkül iható, 12 éves kor alatt és terhesség idején nem ajánlott.
 
A fekete áfonya és a szeder levele lassítják a széndhidrát felszívódást, oldják a vérzsírokat, a népgyógyászat évszázadok óta alkalmazza őket cukorbetegség esetén.

Edenred kártya, Bankkártya elfogadóhely

{$cval[
{$cval[
{$cval[
{$cval[