Elixír Biobolt

Vitaminok, étrendkiegészítők

Éden bio chlorella por 100 g


Egységár (db):
2050,-Ft

Éden Prémium bio chlorella por

A Chlorella egy édesvízi alga, mely természetes összetevőinek köszönhetően, a világ egyik legteljesebb tápanyagforrása. Minden szervezetnél több klorofillt tartalmaz, melynek kivételesen jó hatása van az ember egészségére.

Segíti a szervezetet abban, hogy megszabaduljon a felgyülemlett nehézfémektől és más méreganyagoktól. Az összes zöld táplálék közül a legerősebb, nagy hatású méregtelenítő. A mérgező anyagokat kitűnően megköti és a testből eltávolítja.

Összetétele csaknem azonos a hemoglobinnal, a vassal és klorofillal együtt fogyasztott élelmiszerek és készítmények jelentősen növelik vérképző hatásukat. A klorofillnak szintén nagy antiszeptikus és antioxidációs hatása van.

A tápanyagok közül beta-karotint, B-vitaminokat (B12 vitamint is), C és K vitaminokat, valamint ásványi anyagokat(magnézium, nátrium, kalcium, kálium, vas). és esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, ezeken kívül növényi rostokban is bővelkedik. Rosttartalma felgyorsítja az emésztést és fokozza a bélműködést, telítettségérzetet adhat.

Valamennyi, a szervezet számára létfontosságú esszenciális aminosav megtalálható benne. Nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns anyagokat, béta-karotin tartalma tízszerese a sárgarépának. Napi 3 gramm chlorella alga fogyasztása megsokszorozhatja az életerőt.

Felhasználási javaslat:

Naponta 1-3 (3-10g) teáskanállal (legjobb éhgyomorra) vízbe, turmixba, gyümölcs-és zöldséglébe keverve fogyasszuk. Az első két héten fokozatosan növeljük 1/3 kiskanáltól 1 kiskanálra. A napi adagot ne lépjük túl!

Tudtad, hogy a chlorella…
 
  • méregteleníti és vitalizálja a testet
  • kivezeti a nehézfémeket a szervezetből
  • javítja az emésztést és a bélműködést
  • tisztítja a vért
  • csökkentheti a szív-és érrendszeri betegségek kockázatát
  • segíti az izomtömeg növekedését és fenntartását, ezáltal a csontozatunk erősödését

Tárolás: felbontás után száraz, hűvös helyen

Edenred kártya, Bankkártya elfogadóhely

{$cval[
{$cval[
{$cval[
{$cval[