Elixír Biobolt

Vitaminok, étrendkiegészítők

Puritan's Pride B3-Niacin 100mg (100) tab


Egységár (db):
1900,-Ft

A niacin (B3-vitamin) részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataibanSzerepet játszhat a bőr és a nyálkahártya épségének fenntartásában, ezáltal tetszetősebb, egészséges bőrt kölcsönöz. Mivel restimulálja a korábbi leégések ill. sugárzások hatását, kellemetlen bőrpírt és viszketést okozhat, ami egy órán belül elmúlik. A B3-vitamin részt vesz az idegrendszer normál működésében.
 
A B3-vitaminnak vitaminként két azonos aktivitású molekulája van, a nikotinsav és nikotinamid.  Ezek számos enzim működéséhez szükségesek. A szénhidrát, zsír és fehérje metabolizmusban nélkülözhetetlenek, a sejtek elektronszállításában is óriási szerepük van. A vitamin legnagyobb raktára a máj. A B3 szerepet játszhat a nemi hormonok, a tiroxin és az inzulin szintézisében is.
 
A B3-vitamin nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, a vércukorszint kontrollálásához, antioxidáns működésekhez és méregtelenítő reakciókhoz. Segít az izületi gyulladásban szenvedőknek, mivel gyulladáscsökkentő hatású és a porcképződést is támogatja. Enyhítheti a depressziót, és az álmatlanságot.
 
Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

 

Edenred kártya, Bankkártya elfogadóhely

{$cval[
{$cval[
{$cval[
{$cval[