Elixír Biobolt

Vitaminok, étrendkiegészítők

Vitaking Olajfalevél kivonat 500mg (60) kaps


Egységár (db):
2835,-Ft

Az Olivalevél készítmény az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazó étrend-kiegészítő, amely fontos antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően védi szervezetünket a káros hatásoktól.
 
Az olivalevél kedvelt, nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek táplálkozási és orvosi célokra. Gyümölcséből többféle eljárással olajat nyernek vagy tartósítással konzerválják. Manapság már levelét is hasznosítják értékes hatóanyaga miatt. A tiszta olívaolajban 1,1% aromaanyag van, amely antioxidánsokból és természetes vitaminokból áll. Jótékony hatással van a vér- és érrendszerre. Antioxidáns tartalma miatt hozzájárulhat az immunrendszer egészséges működéséhez is.
Az olajfa levél 98 értékes összetevőt tartalmaz. Egyik legfőbb összetevője az oleuropein. Az oleuropein antioxidáns hatású tápanyag, így megvédheti szervezetünket, sejtjeinket a káros oxidatív hatásoktól.
Az oleuropein szervezetünkbe bekerülve elenolsavvá alakul át enzimek hatására, mely pozitív hatások széles spektrumával rendelkezik az emberi szervezet egészére.

Edenred kártya, Bankkártya elfogadóhely

{$cval[
{$cval[
{$cval[
{$cval[