Elixír Biobolt

Vitaminok, étrendkiegészítők

Vitaking DETOX formula (90) kaps


Egységár (db):
5365,-Ft

Kizárólag természetes, növényi összetevőkből álló készítmény. A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. Ezeknek azonban semmi keresnivalójuk nincsen a szervezetben. Léteznek speciális tápanyagok, melyek segíthetik szervezet méregtelenítését, és ezáltal hozzájárulhatnak egy minőségibb élethez.

A Detox Formula a következő összetevőket tartalmazza:
  • Fulvosav
  • Huminsav
  • Klorella
  • Lithotamnium calcarea (vörös alga)
  • Spirulina
 
A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. Ezeknek azonban semmi keresnivalójuk nincsen a szervezetben, csak károsítják az egészségünket.
A  humin- és fulvosavak segíthetnek csapdába ejteni és eltávolítani a szervezetből a felhalmozódott káros anyagokat.
A spirulináról már az ókori görögök is úgy tartották, hogy igazán különleges tulajdonságokkal bíró étel. A mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az  iszapnak és az algának köszönhette.
Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.
A vörös alga (Lithotamnium calcareum) egy 100%-osan növényi eredetű ásványi anyag forrás. Az Írországtól délnyugatra fekvő tiszta Atlanti-óceáni vizekből származik.
Ásványi anyagokban rendkívül gazdag, makro- és mikrokomponenseket egyaránt tartalmaz. Rendkívül magas kalcium- és magnéziumtartalma mellett a nyomelemek sokasága biztosítja egyedülálló összetételét.
Az ásványi anyagoknak méregtelenítő képességük lehet, ugyanis létfontosságúak a szervezetre nézve.
 

Edenred kártya, Bankkártya elfogadóhely

{$cval[
{$cval[
{$cval[
{$cval[