Elixír Biobolt

Vitaminok, étrendkiegészítők

Vitaking Acidophilus16,5mg (60) kaps


Egységár (db):
1720,-Ft

A Vitaking Acidofilusz készítmény Lactobacillus acidophilus tartalmaz. A laktobacilusok, azok a mikroorganizmusok, amelyekre természetesen szervezetünknek szükségünk van.
 
A Vitaking Acidofilusz készítménye lakobacilusokat tartalmaz, ami meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A laktobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.
Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában. Gátolja a különféle kórokozó, gombák elszaporodását. Rendben tartja az emésztést, szabályozza azok funkcióit.
Az Acidophilus természetes formájában az aludttejben található meg.
Az Acidophilus 10 napig vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ezért nem szükséges naponta pótolni.
Az acidophilus barátságos baktérium, a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel.

Edenred kártya, Bankkártya elfogadóhely

{$cval[
{$cval[
{$cval[
{$cval[