Elixír Biobolt

Vitaminok, étrendkiegészítők

Flexigél-kollagén 500ml folyékony


Egységár (db):
8250,-Ft

Kollagén a rugalmas ízületekért! A kollagén bőrünk és izületeink természetes anyaga, azonban az életkor előrehaladtával csökken a mennyisége szervezetünkben, ilyenkor érdemes pótolni azt.
A termék egyedülálló Colatech®-et, azaz hidrolizált kollagént tartalmaz, amely speciális módszerrel, enzimek segítségével készül. Emellett B vitaminokkal és magnéziummal van dúsítva, melyek kiegészítik és elősegítik a termék hatását. A termék valójában egy jól felszívódó kolloid oldat, amely segítheti az ízületek működését, mozgékonyságát és egészségét. Emellett pozitív hatással lehet a haj, köröm és bőr állapotára.
A Flexigel természetes alapanyagokból készül, teljesíti a legszigorúbb minőségi szabvány a Good Manufacturing Practice (GMP) gyártási előírásait, feketeribizli-koncentrátummal van ízesítve, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Akkreditált vizsgálólaboratóriumban ellenőrzött, sportolók számára alkalmas termék. Nem ismertek káros mellékhatásai. Nem tartalmaz gyógyszert.
 
Kinek ajánlott a kollagén fogyasztás?
 
  • növésben lévő gyerekeknek
  • sportolóknak
  • időseknek
  • túlsúlyos embereknek
  • nőknek a változó korban és után
  • nehéz, az ízületeket megterhelő fizikai munkát végzőknek
 
Egy üveg 500ml kollagént tartalmaz.
Adagolás: az első üvegnél 2 evőkanállal (15ml) javasolt a délelőtti órákban, a második és többi üveg fogyasztásánál 1 evőkanállal javasolt a délelőtti órákban.
Hatóanyagok: 31,34 % hidrolizált kollagén, fekete ribizli sűrítmény, Trimagnézium- citrát, Dexpanthenol, Pyridoxine hydrochloride, Thiamine hydrocloride, Riboflavin 5’-phosphate sodium
Nem ajánlott 3 éven aluli gyermekeknek. A napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől gondosan elzárandó!
Korlátozott fehérjebevitel (pl. veseproblémák) esetén a termék használatáról kérdezze meg kezelőorvosát!
 

Edenred kártya, Bankkártya elfogadóhely

{$cval[
{$cval[
{$cval[
{$cval[