Elixír Biobolt

Vitaminok, étrendkiegészítők

Swanson Gyömbér 540mg (100) kaps


Egységár (db):
2215,-Ft

A gyömbér jótékony hatásai
Kiváló gyomorerősítő, étvágyjavító, emésztést elősegítő hatása miatt híresült el. A gyömbér az egyik legpompásabb természetes görcsoldó és fájdalomcsillapító. A kellemesen csípős, kissé erősebbre főzött gyömbértea csökkenti a bélgázok kialakulását, mivel erjedésgátló hatással rendelkezik. Hasmenés ellen is jó, valamint kitűnő görcsoldó, legyen szó bél vagy menstruációs görcsről. Nagyon jó memóriajavító, kiélesíti az érzékeket.
Ízületi gyulladás kezelésénél is használhatjuk, mivel gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz, és gátolja a gyulladáskeltő anyagok képződését. Csökkenti a fájdalmat, és a reggeli merevségét, könnyíti az ízület mozgékonyságát. Olaj formájában is alkalmazhatjuk a fájó ízületeknél. Gyulladáscsökkentő hatását ki lehet használni megfázásos, lázzal, gyulladásokkal járó betegségek kezelésére.
Tompítja a mozgással összefüggő egyensúlyzavarokat. Téli betegségek megelőzésére javasolt a gyömbértea fogyasztása A gyömbér mivel nagyon hatásos fájdalomcsillapító is, így nagyon jó reuma, csúz, izomgörcsök kezelésére. Főleg a hát alsó szakaszán hatásos. Vérkeringést fokozó, jótékonyan hat a visszereknél. Illóolaja gyorsítja a sebek és zúzódások gyógyulását, a kínai orvosok szerint jó fogfájás, malária, hidegrázás, orrdugulás, orr- és homloküreg-gyulladás, hasmenés, vérhas, köhögés ellen is.
  • Aromalámpában párologtatva négy csepp gyömbér és egy csepp fahéj meghűléses megbetegedéskor ajánlott, ez jó fejfájás ellen, és megelőzés végett is hasznos.
  • A gyömbéres aromafürdő és masszázsolaj javítja a vérkeringést, melegít, ezért reumás panaszok és izomfájdalom esetén alkalmazható.
  • Fürdő készítésénél három cseppet kell egy kiskanál mézben feloldani, majd a fürdővízhez adni.
  • A masszázsolaj elkészítése: három-négy csepp szükséges egy evőkanál mandulaolajban elkeverve.
  • Frissítő gyömbéritalt készíthetünk, ha gyömbért (lehet szárított is) teszünk a mézes, citromos limonádéba.
 
Napi ajánlott mennyiség a Swanson Gyömbér gyökér kivonatból: 1 kapszula
 

Edenred kártya, Bankkártya elfogadóhely

{$cval[
{$cval[
{$cval[
{$cval[